Friday, 14 August, 2020

Daily Archives: December 9, 2019

VIZITË NË INSTITUCIONET KULTURORE

11.jpg

Në kuadër të lëndës” Shoqëria dhe mjedisi”, klasat e dyta vizituan dy nga institucionet më të rëndësishme të vendit tonë, Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “ Pjetër Bogdani” dhe Galerinë Kombëtare të Kosovës. Falënderojmë znj.Brikena Mulliqi si prinde e klasës II/1, për mundësinë e realizimit të vizitës. Read More »

Duke u rritur, po rritet dhe fondi ynë i diturive, përvojave dhe kujtimeve

img_1536.jpg

Thënë të vërtetën, ne kemi dëgjuar dhe më parë për materialet ndërtimore mirëpo të krijojmë zbukurime nga to ishte një freski e bukur për rutinën tonë shkollore. Këtë aktivitet na e mundësoi tezja e shoqes sonë Borës, znj. Blertë Zabërgja. Qartësia e fjalëve të mësueses Blerta dhe ndihma që ajo na ofroi veçse lehtësonte punën tonë me argjilë ndërkohë që ... Read More »