ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Parku Arkeologjik Ulpiana

Parku Arkeologjik Ulpiana

Në kuadër të vizitave mujore, nxënësit e klasave të pesta u njohën për së afërmi me njërën nga lokacionet e rëndësishme të trashëgimisë kulturore dhe historike  të  vendit tonë: Parku Arkeologjik Ulpiana.