ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

KPSH

KPSH

KPSH – Këshilli i Prindërve të Shkollës “Mileniumi i Tretë”
  1. Plani Strategjik Trevjeçar i Këshillit të Prindërve të Shkollës “Mileniumi i Tretë” 2022-2023 deri me 2024-2025 (shkarko pdf)
  2. Rregullore e Punës (shkarko pdf)
  3. Udhëzues për prindër, për bashkëpunim dhe për rregullat e shkollës (shkarko pdf)