ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Për ne

njihuni me stafin

Këshilli Drejtues i Shkollës

Dr. Dukagjin Pupovci

Ekspert i Arsimit- Kryesues

Petrit Tahiri

Drejtor ekzekutiv i KEC- Anëtar

Mjellma Brovina

Menaxhere e Financave në KEC- Anëtare

Labinot Salihu

Kryesues i Këshillit të Prindërve të Shkollës – Anëtar

Vllaznim Balidemaj

Mësimdhënës – Anëtar

Udhëheqja

Afrore Lila

Drejtoreshë
Master i Edukimit- PhD candidate në Politikat në Arsim
afrore@mileniumi3.net

Fitore Hoxha Salihu

Zëvendës Drejtoreshë
Profesoreshë – Gjuhë dhe Letërsi Angleze
fitore@mileniumi3.net

Jeta Kingji

Ndihmës Drejtoreshë për klasat X-XII
Master i Edukimit-Mësimdhënie dhe Kurrikulë-PhD Candidate
jeta.kingji@mileniumi3.net

Alketa Hasani

Udhëheqëse e Departamentit të Shkencave Humane
Profesoreshë e Historisë dhe Gjeografisë
alketa.hasani@mileniumi3.net

Merita Berisha

Udhëheqëse e Departamentit të Shkencave të Natyrës
Profesoreshë e Fizikës; Master-Menaxhment Gjeneral Internacional
merita@mileniumi3.net

Yllnora Gashi

Udhëheqëse e Departamentit të Shkathtësive
Master i Solo Këndimit
yllnora@mileniumi3.net

Vllaznim Balidemaj

Udhëheqës i Departamentit të Ciklit Fillor
Master i Edukimit – PhD Candidate
vllaznim@mileniumi3.net

Alida Thaçi

Udhëheqëse e Departamentit të Ciklit Fillor
Profesoreshë e Mësimit Klasor
alida@mileniumi3.net

Lirika Bërdynaj Syla

Udhëheqëse e Departamentit të Ciklit Fillor
Doktor i Shkencave të Edukimit
lirika@mileniumi3.net

Mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët profesionalë

Adelina Çitaku

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Master i Edukimit-Mësimdhënie dhe Kurrikulë
Klasa: I-1
adelina.citaku@mileniumi3.net

Lirika Bërdynaj Syla

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Doktor i Shkencave të Edukimit
Klasa I-2
lirika@mileniumi3.net

Miranda Stavileci

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Master i Pedagogjisë- Menaxhim në Arsim
Klasa I-3
miranda@mileniumi3.net

Kaltrina Maliqi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit -Programi Fillor
Klasa I-4
kaltrina.maliqi@mileniumi3.net

Ardona Hajdaj

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit -Programi Fillor
Klasa I-5
ardona.hajdaj@mileniumi3.net

Lirije Belegu Gashi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit -Programi Fillor
Klasa II-1
lirije@mileniumi3.net

Sevil Haxhija Jaha

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit -Programi Fillor
Klasa: II-2
sevil.haxhija@mileniumi3.net

Donjeta Latifi Maliqi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Master i Pedagogjisë
Klasa: II-3
donjeta.maliqi@mileniumi3.net

Mirlinda Mustafaj

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit -Programi Fillor
Klasa: II-4
mirlinda.mustafaj@mileniumi3.net

Anita Xhoxhaj Ajazaj

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit -Programi Fillor
Klasa: II-5
anita.ajazaj@mileniumi3.net

Vllaznim Balidemaj

Mësimdhënës i Mësimit Klasor
Master i Edukimit-PhD Candidate
Klasa: III-1
vllaznim@mileniumi3.net

Vlora Mehmedi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Profesoreshë e Pedagogjisë; Master i Shkencave Pedagogjike
Klasa: III-2
vlora@mileniumi3.net

Yllka Ferizi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit-Programi Fillor
Klasa: III-3
yllka.ferizi@mileniumi3.net

Kaltrina Berisha

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit-Programi Fillor
Klasa: III-4
kaltrina.berisha@mileniumi3.net

Dije Shatri

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit-Programi Fillor
Klasa: III-5
dije.shatri@mileniumi3.net

Alida Thaçi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Profesoreshë e Mësimit Klasor
Klasa: IV-1
alida@mileniumi3.net

Fitore Sopa

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit – Programi Fillor
Klasa: IV-2
fitore.sopa@mileniumi3.net

Bardha Buleshkaj

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit – Programi Fillor
Klasa: IV-3
bardha.buleshkaj@mileniumi3.net

Malvesa Imeri

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Klasa: IV-4
malvesa.imeri@mileniumi3.net

Jetmira Xërxa

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Master i Edukimit – Mësimdhënie dhe Kurrikulë
Klasa: V-1
jetmira@mileniumi3.net

Njomza Kelmendi Jasiqi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Master i Edukimit – Mësimdhënie dhe Kurrikulë
Klasa: V-2
njomza@mileniumi3.net

Arlinda Idrizi

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Baçelor i Edukimit – Programi Fillor
Klasa: V-3
arlinda.idrizi@mileniumi3.net

Dritë Halitaj

Mësimdhënëse e Mësimit Klasor
Fakulteti i Edukimit – Programi Fillor
Klasa: V-4
drita.halitaj@mileniumi3.net

Indira Ibrani

Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze
Profesoreshë e Gjuhës Angleze
Klasat VI-IX, PT2
indira@mileniumi3.net

Hana Selmani

Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze
Profesoreshë e Gjuhës Angleze
Klasat: III-1, III-2, III-3, VI-IX/PT4, X-XII/B2
hana@mileniumi3.net

Donika Idrizaj

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Master i Shkencave Filologjike
Klasat: II-1, II-2, II-2, VI-IX/ PT 4, X-XII/B2
donika.idrizaj@mileniumi3.net

Lumturije Bardhaj

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Baçelor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Klasat: I-1, I-2, I-3, X-XII/ C1
lumturije@mileniumi3.net

Besa Shala

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Baçelor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Klasat: IV-1, IV-2, IV-3, VI-IX/ PT4, PT5
besa.shala@mileniumi3.net

Arbnora Metaj Reçica

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Baçelor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Klasat: V-1, V-2, V-3, VI-IX/PT3, PT4
arbnora.reqica@mileniumi3.net

Monika Jana Duzhmani

Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze
Master i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Klasa: III-4, III-5, V-4, VI-IX/PT3, PT5
monika.duzhmani@mileniumi3.net

Liresa Nurqaj

Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze
Baçelor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Klasat: VI-IX/ PT3
liresa.nurqaj@mileniumi3.net

Valmir Surdulli

Mësimdhënës i Gjuhës Angleze
Baçelor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
Klasat: I-4, I-5, VI-IX/ PT2
valmir.surdulli@mileniumi3.net

Valbona Prekorogja

Mësimdhënëse e Gjuhës Gjermane
Baçelor i Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane
Klasat: I-1, I-2, II-3, II-4, III-1,III-2, III-3, III-4, Niveli: II-1, II-2, II-3, IV-1, VI-1, VII-1
valbona@mileniumi3.net

Merita Berisha

Mësimdhënëse e Fizikës
Profesoreshë e Fizikës; Master -Menaxhment Gjeneral Internacional
Klasat: VIII-1, VIII-2, VIII-3, X-1, X-2, X-3, XII-1, XII-2
merita@mileniumi3.net

Endrit Rizanaj

Mësimdhënës i Matematikës
Baçelor i Matematikes së Përgjithshme
Klasat: VIII1, VIII2, IX-1, IX-2
endrit.rizanaj@mileniumi3.net

Teuta Mehmeti

Mësimdhënëse e Matematikës
Baçelor i Matematikës
Klasat: X-1, X-2, XI-1, XII-1, XII-2
teuta.mehmeti@mileniumi3.net

Jeta Kingji

Mësimdhënëse e Matematikës
Master i Edukimit-Mësimdhënie dhe Kurrikulë-PhD Candidate
Klasat: X-3, XI-2,
jeta.kingji@mileniumi3.net

Filloreta Vukshinaj

Mësimdhënëse e Matematikës
Baçelor i Matematikës
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4, VIII-3
filloreta.vukshinaj@mileniumi3.net

Fatmire Hyseni

Mësimdhënëse e Matematikës
Baçelor i Matematikës
Klasat: V-1,V-2,V-3, V-4
fatmire.hyseni@mileniumi3.net

Marigona Ukshini

Mësimdhënëse e Matematikës
Baçelor i Matematikës
Klasat: VII-1,VII-2,VII-3
marigona.ukshini@mileniumi3.net

Arta Shala

Mësimdhënëse e Biologjisë
Master i Shkencave të Biologjisë
Klasat: X-1, X-2, X-3, XI-1, XII-1, XII-2
arta@mileniumi3.net

Besa Brahimi

Mësimdhënëse e Biologjisë/Shoqëria dhe Natyra
Inxhiniere e Biologjisë; Master i Teknologjisë Ushqimore
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4, VIII-1, VIII-2, VIII-3, IX-1, IX-2
besa.brahimi@mileniumi3.net

Edona Maliqi Tahiri

Mësimdhënëse e Biologjisë
Baçelor: Biologji e përgjithshme
Klasat: VII-1, VII-2, VII-3
edona.malici@mileniumi3.net

Shpëtim Kastrati

Mësimdhënës i Kimisë
Master i Kimisë-PhD Candidate
Klasat: IX-1, X-1, X-2, X-3, XI-1, XI-2, XII-1, XII-2
shpetim@mileniumi3.net

Janina Xërxa

Mësimdhënëse e Kimisë
Master i Shkencave të Kimisë
Klasat: VII-1, VII-2, VII-3, VIII-1, VIII-2, IX-2
janina.xerxa@mileniumi3.net

Lulzim Thaçi

Mësimdhënës i Fizikës dhe Astronomisë
Master i Fizikës së Përgjithshme
Doktor i Shkencave të Edukimit
Klasat: VII-1, VII-2, VII-3, IX-1, XI-1,XI-2, XII-1,XII-2
lulzim.thaci@mileniumi3.net

Petrit Kallaba

Mësimdhënës i TIK
Baçelor i Teknologjisë Informative
Klasat: VIII-1, IX-1, IX-2, X-1, X-2, XI-1, XI-2, XII-1, XII-2
petrit.kallaba@mileniumi3.net

Rina Zeneli Tahiri

Mësimdhënëse e TIK
Master i Specializimit për Teknologji dhe TIK
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4, VII-1, VII-2, VII-3, VIII-2, VIII-3
rina.zeneli@mileniumi3.net

Arbitë Thaçi

Mësimdhënëse e TIK
Bachelor i Shkencave Kompjuterike
arbite.thaci@mileniumi3.net

Alketa Hasani

Mësimdhënëse e Historisë dhe Gjeografisë
Prof. e Historisë dhe Gjeografisë
Klasat: VII-1, VIII-1, VIII-2, VIII-3, IX-1, IX-2, X-1, X-2, X-3
alketa.hasani@mileniumi3.net

Genc Dervishi

Mësimdhënës i Gjeografisë
Master i Shkencave të Gjeografisë
Klasat: VIII-1, VIII-2, IX-1, IX-2, X-1, X-2, XI-1, XI-2, XII-1
genc@mileniumi3.net

Zymryte Avdiu

Mësimdhënëse e Gjeografisë
Profesoreshë e Gjeografisë
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4, VII-1, VII-2,VII-3, VIII-1, VIII-2, VIII-3
zymryte@mileniumi3.net

Lendita Ahmetaj Shala

Mësimdhënëse e Historisë
Master i Historisë
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4, VII-2
lendita.ahmetaj@mileniumi3.net

Agron Gashi

Mësimdhënës i Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe
PhD. Letërsi dhe Studime Letrare
Klasat: XI-1, XI-2, XII-1, XII-2
agron@mileniumi3.net

Shpresa Rama

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe
Baçelor i programit Gjuhë dhe Letërsi Shqipe
Klasat: VII-2, VIII-1, VIII-2, VIII-3
shpresa.rama@mileniumi3.net

Violeta Pllana Elezi

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe
Master i Shkencave Filologjike – PhD Candidate
Klasat: VII-1, VII-3, IX-1, IX-2
violeta@mileniumi3.net

Rina Kryeziu

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe
Baçelor i programit Gjuhë dhe Letërsi Shqipe
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4
rina.kryeziu@mileniumi3.net

Leonora Hajra

Mësimdhënëse e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe
Master i Shkencave Filologjike
Klasat: X-1, X-2, X-3
leonora.hajra@mileniumi3.net

Lumnie Behrami Aliu

Mësimdhënëse e Edukatës Qytetare
Master i Pedagogjisë
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VI-4, VII-1, VII-2, VII-3, VIII-1, VIII-2, VIII-3, IX-1, IX-2
lumnie.behrami@mileniumi3.net

Lekë Nikollbibaj

Mësimdhënës i Filozofisë
Master i Filozofisë – PhD Candidate
Klasat: XI-1, XI-2
leke@mileniumi3.net

Artë Blakaj

Mësimdhënëse e Psikologjisë & Psikologe e shkollës
Master i Psikologjisë
Klasat: XI-1, XI-2
arte.blakaj@mileniumi3.net

Yllnora Gashi

Mësimdhënëse e Muzikës
Master i Solo Këndimit
Klasat: VI-1, VI-2, VI-3, VII-1, VII-2, VII-3, VIII-1, VIII-2, IX-1, IX-2, X-1, X-2
yllnora@mileniumi3.net

Lis Sadiku

Mësimdhënës i Muzikës
Master i Master i Muzikës në Performim; Specializimi: Instrument Frymor-Klarinetë
Klasat: IV-1, IV-2, IV-3, IV-4, V-1, V-2, V-3, V-4
lis.sadiku@mileniumi3.net

Mirlinda Ramadani

Mësimdhënëse e Artit
Profesoreshë e Pikturës
Klasat: IV-1, IV-2, IV-3, IV-4, V-1, V-2, V-3, VI-1, VI-2, VI-3, VII-1, VII-2, VII-3, VIII-1, VIII-2, IX-1, IX-2, X-1, X-2, XII-2
mirlinda@mileniumi3.net

Edona Cami Xhelili

Mësimdhënëse e Edukatës Fizike dhe Sporteve
Profesoreshë e Kulturës Fizike dhe Sporteve
Klasat: IV1, IV2, IV3, IV-4, VI-1, VI-2, VI-3, VII-1, VII-2, VII-3
edona@mileniumi3.net

Jugert Koçiasi

Mësimdhënës i Edukatës Fizike dhe Sporteve
Master profesional – Edukatë Fizike dhe Sportive
Klasat: VIII-1, VIII-2, IX-1, IX-2, X-1, X-2, XI-1, XI-2, XII-1, XII-2
jugert.kociasi@mileniumi3.net

Valon Bajgora

Mësimdhënës i Edukatës Fizike dhe Sporteve
Bachelor i Shkencave Sportive
Klasat: V-1,V-2, V-3
valon.bajgora@mileniumi3.net

Nerxhivane Haziri Gjukaj

Psikologe
n.hazirigjukaj@mileniumi3.net

Rrezarta Xhaferi

Koordinatore për e-mësim
rrezarta.xhaferi@mileniumi3.net

Rreze Tetrica Muhaxhiri

Menaxhere për Marrëdhënie me Publikun dhe Organizim të Ngjarjeve
rreze.muhaxhiri@mileniumi3.net

Administrata

Gëzim Hyseni

Udhëheqës i Administratës
ghyseni@mileniumi3.net

Florije Kurshumliu

Asistente administrative
fkurshumliu@mileniumi3.net

Ylber Makolli

Menaxher i transportit dhe i stafit teknik
ylber@mileniumi3.net

Teuta Krasniqi

Bibliotekare
teuta@mileniumi3.net

Xhevahire Gashi

Arkatare
xhevahire.gashi@mileniumi3.net

Fexhrije Shehu

Infermiere
fexhrije@mileniumi3.net

Merita Rexhaj

Asistente administrative
mrexhaj@mileniumi3.net

Besnik Maxhuni

IT Administrator
besnik.maxhuni@mileniumi3.net