ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njeriu dhe Libri janë të gjallë…

Njeriu dhe Libri janë të gjallë…

Gjyshi, Ymer Berbati ishte në mjedisin e klasës V/1. Ai dha këshilla shumë të rëndësishme për librin dhe jeten. Vizita e tij u realizua në kuadër të projekteve modulare për Librin. ” Njeriu dhe Libri janë të gjallë ” ishte njëra nga shumë porositë që na e tha gjyshi Ymer. Jemi shumë falënderues për gjyshin plot jetë e gjallëri për Librin!