ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

U zgjodh kryesia e nxënësve të shkollës “Mileniumi i Tretë”

U zgjodh kryesia e nxënësve të shkollës “Mileniumi i Tretë”

Nxënësit e shkollës sonë sot kanë votuar online për të zgjedhur Kryesinë e Shkollës të cilët do t’i përfaqësojnë ata. Nxënësit të cilët ishin në garë e kanë ndjekur drejtpërdrejt votimin dhe më pas kanë mbajtur edhe një fjalim para të gjithë atyre që ju besuan. Kryesia e re e Shkollës nga radhët e nxënësve përbëhet nga:

1. Sumeja Ademi – Kryetare2. Olsa Lima – Nënkryetare 3. Donat Hasani – Arkatar

Suksese!