ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Përmbyllja e projektit “Fëmijët për Fëmijë” në kuadër të Kosovision Contest

Përmbyllja e projektit “Fëmijët për Fëmijë” në kuadër të Kosovision Contest

Nxënësit e klasave të pesta e përfunduan misionin e tyre human, në kuadër të Kosovision Contest. Ishte një rrugëtim i gjatë dhe sfidues, por që rriti ndjenjën e solidaritetit dhe kënaqësinë duke ndihmuar tjetrin. Kjo përmbyllje u shënjua nga nxënësit, me një prezantim të punës së tyre që kanë bërë gjatë rrugëtimit të tyre human. Në përmbyllje ishin të pranishëm prindërit e nxënësve të klasave të pesta, Znj. Elizabeth Gowing- udhëheqëse e organizatës “The Ideas Partnership” ,Z. Kujtim Paçaku- përfaqësues i komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian si dhe koordinatorët e Kosovision Contest. Në këtë prezantim u përmblodhën të gjitha punët që janë bërë dhe ndihmat që janë ofruar. Nga ajo që u pa dhe u dëgjua gjatë përmbylljes, ky fund të jepte përshtypjen e një fillimi të përpjekjeve të reja që aktivitetet ndihmuese për njerëzit që kanë nevojë,  mos të ndalen asnjëherë.

DSC_0003 DSC_0009 DSC_0012 DSC_0016 DSC_0019 DSC_0025 DSC_0026 DSC_0029 DSC_0031 DSC_0042 DSC_0047 DSC_0051 DSC_0055 DSC_0066 DSC_0074 DSC_0081 DSC_0083 DSC_0087 DSC_0092 DSC_0099 DSC_0104 DSC_0114 DSC_0130 DSC_0131 DSC_0139 DSC_0149 DSC_0150