ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Puna në M3 CODERS kurorëzohet me Certifikata

Puna në M3 CODERS kurorëzohet me Certifikata

Nxënësit Guri Kelani, Krenar Haskuka, Altina Haliti, Adora Krasniqi dhe Dita Haziri, sot janë pajisur me certifikata për përfundimit e kursit të dytë ku i kanë mësuar konceptet bazike të programimit. Përveç se treguan aftësi të shkëlqyeshme në programim, ata nuk hezituan që t’ju ndihmojnë edhe shokëve të klasës. Përgëzime për koduesit e rinj! 14625748_1508597082490539_1080863812_o 14600790_1508597169157197_423966601_o 14625686_1508597165823864_1968926758_o 14632719_1508597085823872_113686865_o 14647483_1508597285823852_1096658099_o 14647183_1508597362490511_1392877422_o 14600724_1508597309157183_1437323326_o 14600580_1508597382490509_672935611_o