ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në “Labyrinth”

Vizitë në “Labyrinth”

Nxënësit e klasës XII/2 vizituan qendrën Mediko-Psikoterapike “Labyrinth” në Prishtinë, ku me këtë rast u njoftuan për veprimtarinë dhe aktivitetin e kësaj qendre. Sipas psikologes që fillimisht na uroi mirëseardhje dhe na tregoi më hollësisht se kjo qendwë merret me parandalimin dhe abuzimin e drogave, trajtimin e e sëmundjes së varësisë, si dhe parandalimin e infeksioneve që lidhen me injektimin e drogave, sic janë HIV, Hepatiti B, dhe Hepatiti C. Nxënësit shprehen interesim dhe përkushtim që të ndihmojnë dhe veprojnë në komunitetin ku jetojnë lidhur me vetëdijësimin e të rinjëve për përdorimin e substancave narkotike, dhe pasojat që sjellin përdorimi dhe abuzimi i tyre.