ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita 7: Gjuhë shqipe dhe Komunikim

Dita 7: Gjuhë shqipe dhe Komunikim

Përfundoi edhe një ditë me ëmbëlsinë e Gjuhës shqipe