ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

GARA E DIJES – JA KUSH JANË KAMPIONËT

GARA E DIJES – JA KUSH JANË KAMPIONËT

Në kuadër të dy departamenteve, atij të Shkencave Humane dhe të Shkencave Natyrore u mbajt kuizi në lëndët Gjuhë shqipe, Edukatë qytetare, Histori, Gjeografi, Matematikë, Fizikë, Biologji, Kimi, Teknologji për klasat VI – VIII. Katër nxënës  në gjeneratë zhvilluan një garë të fortë për tri vendet e para. Përgjigjet e sakta kumtoheshin me entuziazëm e besim, saqë fituesi nuk mund të identifikohej deri në pyetjet e fundit shtesë. Kuizi i diturisë është një ngjarje që zhvillohet çdo vit në shkollë. Ndërsa mësimdhënësit uruan nxënësit me dëshirën që ata të shkëlqejnë gjithmonë kështu.   Fituesit e klasave VI
  1. Amar Gashi, vendi i parë
  2. Adora Krasniqi, vendi i dytë
  3. Krenar Tan Haskuka, vendi i tretë
  Fituesit e klasave VII
  1. Dion Zejnullahu, vendi i parë
  2. Hana Arënliu, vendi i dytë
  3. Jon Latifi, vendi i tretë
  Fituesit e klasave VIII
  1. Donat Hasani, vendi i parë
  2. Eron Kastrati, vendi i dytë
  3. Artin Mekaj, vendi i tretë