ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Postera njoftues për Ditën e Internetit të Sigurt

Postera njoftues për Ditën e Internetit të Sigurt

Mbrojtja e sistemeve kompjuterike nga qasjet e paautorizuara dhe sfidat tjera të cilat i hasim gjatë lundrim në internet ishin disa nga sfidat me të cilat nxënësit e klasëve të nënta na njoftuar gjatë prezantimit të tyre. Përmes këtyre posterave, u prezantuan disa nga temat kryesore që lidhen me internetin si:
  • Si duket një ditë e sigurt në Internet?
  • Si të jemi të sigurt në Internet?
  • Siguria në Internet
  • Si ti parandalojmë virusët elektronik përmes Internetit?
Përgëzime për punën e shkëlqyer për të gjithë nxënësit e klasave të nënta.