ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Mësojmë duke krijuar

Mësojmë duke krijuar

Nxënësit e klasës se dytë mësuan për pjesët e shtëpisë në gjuhën angleze. Ata krijuan me duart e tyre të vogla secilën pjesë të shtëpisë, duke përforcuar fjalët e mësuara dhe duke mësuar fjalë të reja. image-0-02-05-0eaac23bb0d486947947c3edb4067caa66e52a213f9b5b0e32f25543d527aba0-V image-0-02-05-11d46c92a3e87e9450a1dcee6374cc3ebc37314876fae39462d00e417b155880-V image-0-02-05-240dae21d70e64fddc9a5071411691b01ffad453e2d9fb3f6bac256e8b4b337e-V image-0-02-05-993bb0e5d7938e054211bcadc167d8ffbc9251123bcf1ac6b4cacf1d29a8aa73-V image-0-02-05-1501c83b51a4ba896755d5295643598f36775ed329d92f091e52f58dfe2e1048-V image-0-02-05-72692baa3c82c9f2e67ba0c8059f8baf7505380c4071752020e2406cf555f810-V image-0-02-05-6713783511a98e6e1bf6209407a165dfa11e1f929e71e82c09c76ff44b1a6355-V image-0-02-05-a6cb493367b1a4056f09a7d0c1413eff8cbe9c919e950a283851b9c713753f2f-V image-0-02-05-b138b66037f73fcbb8dae1350d1cf8ced35918ab629469a85f9713208ed78ffe-V