ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në lulishten “Agrocoop”

Vizitë në lulishten “Agrocoop”

Të gjithë i gëzohemi pranverës, por fëmijët janë ata që e përjetojnë këtë kënaqësi më së shumti duke luajtur në natyrën e gjelbëruar. Lulet, padyshim janë pjesa më e bukur e natyrës në këtë stinë, janë ato që i japin gjallëri peisazhit të natyrës.

Sot, nxënësit e klasave të dyta të shkollës “Mileniumi i Tretë”, vizituan lulishten “Agrocoop” .

Ata u njoftuan më afër me mënyrën e kultivimit të luleve. Panë mënyrën e rritjes së lules nga fara deri te bima. Punëtorët e lulishtes u përgjigjën në shumë pyetje të parashtruara nga të vegjlit e shkollës sonë dhe dhuruan lule për të gjithë fëmijët.

Falënderojmë zonjën Selvije Limani për organizimin e kësaj vizite dhe lulishten “Agrocoop” për mikëpritjen e tyre të ngrohtë.

20170323_102249 20170323_102620 20170323_102702 20170323_104534 20170323_104643 20170323_105003 image-0-02-04-4053aa0a026f6048c924641b1339f9718c2d0596542d27e699dd3c954adfd4cf-V image-0-02-04-9403ebcb99abdc09fca2abf44eb0a30f87704fc7baf1d4965cba458bba1c66bc-V image-0-02-04-64252d6a0a688aed017d727e857c4def3f9260da89a95633846109d62489e6b6-V image-0-02-04-d8e4087875adf7b43c4720d5c9b24ec6ff8e6b5f12e4b4b132ab333d6a89de28-V image-0-02-04-d9f2816e91ec79325d31f9b0205f9eee6a2b9a50b0ed8a386689396864526b6c-V