ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dhuratë për ty- gëzim për mua!

Dhuratë për ty- gëzim për mua!

Siç e dimë po afrojnë festat e fundvitit, festa që na nxisin frymën e humanitetit në shpirtrat tonë. Të motivuar nga kjo frymë, klasat e pesta e përmbyllën këtë vit me një aksion humanitar, në të cilin grumbulluan dhurata nga nxënësit e klasave 1-5 dhe në bashkëpunim me organizatën “The Ideas Partnership”, më datë 19.12.2016 dhuratat iu dërguan fëmijëve që kishin nevojë për to. Nxënësit ndjenë gëzim gjatë këtij aksioni, në të cilin së paku arritën të solidarizohen me fëmijët e tjerë që nuk i kanë edhe aq të mira kushtet për jetesë. Le të jetë ky fundvit reflektim i momenteve të lumtura dhe hyrje në një vit me befasi të këndshme që na i sjell jeta! Gëzuar festat e fundvitit! IMG_4238 IMG_4239 IMG_4240 IMG_4244 IMG_4246 IMG_4247 IMG_4248 IMG_4249 IMG_4251 IMG_4252 IMG_4253 IMG_4256 IMG_4257 IMG_4259 IMG_4260 IMG_4262 IMG_4263 IMG_4264 IMG_4265 IMG_4266 IMG_4274 IMG_4275 IMG_4277 IMG_4278 IMG_4279 IMG_4280 IMG_4281 IMG_4282