ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në televizionin “Klan Kosova”

Vizitë në televizionin “Klan Kosova”

Nxënësit e klasës së XII/2, duke shprehur interesimin e tyre se si funksionojnë mediat në Kosovë, vizituan televizionin ‘Klan Kosova”.  Ata, të shoqëruar nga mësimdhënësja e Sociologjisë, u mirëprtitën nga drejtori i infomacionit z. Gazmend Syla. Gjatë kësaj, vizite nxënësit  u njoftuan për së afërmi për  mënyrën se si funksionon ky medium. Më këtë rast z. Syla i informoi  ata  për themelimin e “Klan Kosova”, për llojet e programeve, qëllimin që ka televizioni si dhe për shikushmërinë e tij.

Ndërkaq nxënësit shprehën interesimin e tyre për shkallën e lirisë së shprehjes, nivelin e programeve si dhe ndikim e mediave në opinion. Kjo vizitë u bë në kuadër të akiviteteve që organizon shkolla “Mileniumi i Tretë”.

klan1 klan2 klan3 klan4