ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Klubi i gatimit

Klubi i gatimit

Gjatë ditës së premte nxënësit e klasave 1,2 dhe 3 në Klubin e Gatimit përgatitën ëmbëlsirën: Keksa me puding. Duart e vogla punëtore u kënaqen duke e përgatitur si dhe duke e shijuar ëmbëlsirën. g7 g6 g5 g4 g3 g2 g1