ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Aktivitete psikomotorike dhe lojëra rekreative

Aktivitete psikomotorike dhe lojëra rekreative

Këto aktivitete kanë për qëllim zhvillimin e konceptit të orientimit, mbajtjen e drejtpeshimit trupor dhe koordinimin sy-duar.  Aktivitete të llojit të tillë, do të jenë pjesë e përditshmërisë tonë, duke pasur parasysh rëndësinë e zhvillimit në apektin motorik te fëmijët e moshës parafillore.