ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ligjeratë për veshjet

Ligjeratë për veshjet

Rrobat dhe mënyra se si ne vishemi ndryshojnë nga njeri-tjetri. Sot për këtë temë u diskutua së bashku me znj.Lumnie Behrami-Aliu dhe klasen II-2. Së bashku më fëmijët biseduan se rrobat tona duhet ti përshtaten stinës përkatëse, znj.Lumnie u tregoi cilat rroba janë më të përshtatshme për pranverë, verë, vjeshtë dhe dimër. Fëmijët gjithashtu patën rastin që në punë dore të tregojnë kreativitetin e tyre për veshjet, dhe përshtatjen e rrobave gjatë ndërrimit të stinëve. Koha për këtë aktivitet kaloi shumë shpejtë, por fëmijet u ndanë shumë të kënaqur, dhe me plot njohuri të reja për temën përkatëse. Klasa II-2 falënderon Znj. Lumnie Behrami-Aliu, për ligjeratën dhe aktivitetin e zhvilluar së bashku.

IMG_1921 IMG_1922 IMG_1923 IMG_1926 IMG_1928 IMG_1929 IMG_1930 IMG_1931 IMG_1933 IMG_1934