ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

ACT – Think Workshops

ACT – Think Workshops

Në vazhdën e bashkëpunimit të shkollës me Institucionet e Arsimit të Lartë brenda dhe jashtë vendit, sot, në Shkollën tonë, u mbajtën dy punëtori me nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta dhe dymbëdhjeta të cilat u realizuan nga ACT – American College of Thessaloniki. Temat e këtyre punëtorive ishin:
– Creating Apps using App Inventor,
– Promoting and Advertising through Social Media
Në fund të punëtorive nxënësit u certifikuan nga ACT për pjesëmarrje.
DSC_0003 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0017 DSC_0018 DSC_0020 DSC_0027 DSC_0030