ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kapelat e Vitit të Ri

Kapelat e Vitit të Ri

Sot klasat e para punuan kapelat e Vitit të Ri. Kapelat u punuan pë nderë të festave të fundvitit dhe  si ndërlidhje për përfundimin e shkronjës K. kapela1 kapela2 kapela3