ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

SFIDË DHE REZULTATE NË KUIZIN E DITURISË

SFIDË DHE REZULTATE NË KUIZIN E DITURISË

Sot në orën 10:00 në shkollën “Mileniumi i Tretë” u mbajt finalja e Kuizit të Diturisë. Nxënësit finalistë sfiduan njëri-tjetrin në lëndët Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji, Informatikë, Gjuhë shqipe, Histori dhe në Gjeografi. Përmes testimit që u realizua nëpër dy faza të mëhershme nxënësit treguan njohuri jashtëzakonisht të mira. Shkolla ndau mirënjohje dhe kupona shpërblyes për nxënësit finalistë. Finalistët e klasës VI
 1. Veron Kastrati
 2. Artin Gashi
 3. Rreze Vranica
Finalistët e klasës VII
 1. Lyra Begolli
 2. Ema Vokshi
 3. Anesa Vokshi
Finalistët e klasës VIII
 1. Lir Hoxhaj
 2. Tron Baraku
 3. Arbër Arifaj
  Finalistët e klasës IX
 1. Drin Ukmata
 2. Vijon Bryma
 3. Erna Stublla
01-DSC_0007 02-DSC_0008 03-DSC_0014 04-DSC_0020 05-DSC_0022 06-DSC_0029 07-DSC_0030 08-DSC_0032 09-DSC_0034 10-DSC_0035 11-DSC_0036 12-DSC_0038 13-DSC_0040 14-DSC_0041 15-DSC_0043 16-DSC_0046 17-DSC_0055 18-DSC_0056 19-DSC_0058 20-DSC_0059 21-DSC_0060 22-DSC_0064 23-DSC_0073 24-DSC_0075 25-DSC_0078 26-DSC_0079 27-DSC_0081 28-DSC_0090 29-DSC_0096 30-DSC_0097 31-DSC_0098