ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Suksese të larta nga nxënësit pjesëmarrës në testet e ECDL-it

Suksese të larta nga nxënësit pjesëmarrës në testet e ECDL-it

Nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta dhe të dymbëdhjeta edhe një herë treguan përkushtimin e tyre në testet e ECDL-it duke kaluar 96.42% e tyre. Ky rezultat është tregues i angazhimit të nxënësve, punës së mësimdhënësit dhe përkrahjes së vazhdueshme nga shkolla për këtë program. ecdlECDL_ft_rgb