ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

ORIENTIMI NË KARRIERË

ORIENTIMI NË KARRIERË

Me ligjeratën” Orientimi në karrierë”, klasa IV/1, përmbylli bashkëpunimin me prindër për këtë gjysmëvjetor. Prindërit e Idilit, znj. Selma Koro dhe z. Levis Koro, diskutuan me fëmijët për profesionet e tyre. z.Levis, tregoi shembuj të shumë profesioneve që fëmijët mund të zgjedhin në të ardhmen ndërsa znj. Selma, diskutoi me fëmijë se si ajo e ushtron profesionin e saj të kontabilsites. Fëmijët i falënderuan shumë  prindërit e Idilit për prezantimet e tyre. IMG_6027 IMG_6029 IMG_6031 IMG_6032 IMG_6033 IMG_6035 IMG_6036 IMG_6037 IMG_6038 IMG_6040 IMG_6041 IMG_6042 IMG_6044 IMG_6045 IMG_6047