ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Nxënës të dashur dhe prindër të nderuar,
Ju njoftojmë se nga 10.04.2017 deri më 17.04.2017 nuk do të mbahet mësim për shkak të pushimit pranveror.
Mësimi rifillon me 18.04.2017.
Pushime të mbara!
Me respekt,
Shkolla “Mileniumi i Tretë”