ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në në të përditshmen “Zëri” dhe në “Radio Prishtina”

Vizitë në në të përditshmen “Zëri” dhe në “Radio Prishtina”

Çdo ditë duke ardhur në shkollë, dëgjojmë radion në autobusin e shkollës ose në veturë të prindërve tanë. Shohim prindërit, gjyshërit duke shfletuar faqet e gazetave. Nga vjen zëri në radio? Ku është mikrofoni apo kush qëndron pas tij? Pyetje i bëjmë vetes edhe për gazetën, se kush mund të shkruaj aq shumë faqe çdo ditë. Përgjigjet për këto pyetje tashmë janë të qarta. Ne i morem këto informacione në vizitën tonë të radhës në të përditshmen “Zëri” dhe në “Radio Prishtina”. Pamë nga afër punën e gazetarëve duke shkruar lajme dhe të tjerëve që flisnin në radio. Ne, nxënësit e klasave të pesta të shkollës “ Mileniumi i Tretë” falendërojmë këto mediume për mirëpritjen e tyre. Falenderojmë nënën e shoqes sonë Reinës, znj. Kaltrina Balaj – Ejupi për organizimin e kësaj vizite.