ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

“Konstruktivizmi në mësimdhënie, tregues i shkollës Mileniumi i Tretë”

“Konstruktivizmi në mësimdhënie, tregues i shkollës Mileniumi i Tretë”

Me këtë fjali e fillon seancën për Teoritë Konstruktiviste profesori e bashkëpunëtori i shkollës sonë, Dr. Xhavit Rexhaj në punëtorinë që u mbajt sot për zhvillim profesional të mësimdhënësve.  Profesori Xhavit shpalosi përvojen e tij shumëvjeçare nga fusha e teorisë së mësimdhënies dhe si rrjedhojë e hulumtimit të vet në SHBA për tezën e doktoraturës. Ai tregoi shumë shembuj të cilët na bënë të reflektojmë për mësimdhënien model.  Faleminderit shumë Prof. Dr. Xhavit Rexhaj!