ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Fitorja tjetër e nxënësve të klasave të pesta, në Kosovison Contest

Fitorja tjetër e nxënësve të klasave të pesta, në Kosovison Contest

Si pjesëmarrës dhe fitues të projektit në Kosovision Contest, nxënësit e klasave të pesta dhe mësueset e tyre ishin ftuar në ceremoninë e madhe të përmbylljes së të gjitha projekteve fituese, ceremoni kjo në të cilën u shpallën edhe disa fitues për projektin më së miri realizuar dhe dokumentimin më të mirë të punës. Ndër këta fitues u shpallën edhe klasat e pesta të shkollës “Mileniumi i Tretë”. Kjo fitore ishte një befasi e këndshme për nxënësit klasave të pesta dhe një tregues që puna e bërë me dashuri dhe me motive të pastra humane gjithmonë shpërblehet.

Le të jetë ky fund, fillim i fitoreve të reja për punë humane!

DSC_0042 DSC_0114 IMG_5223 IMG_5756 IMG_6341 IMG_6343