ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Vizitë në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Nxënësit në kuadër të aktiviteteve, veprimtarive që lidhen me kulturën, librin e bibliotekat, vizituan Bibliotekën Kombëtare të Kosovës. Me këtë rast nxënësit u informuan me historikun e bibliotekës, zhvillimet, aktivitetet, digjitalizimin e bibliotekës, kushtet dhe mundësitë që ofron për lexuesit e saj, vështirësitë me të cilat ballafaqohet, mënyren e financimit.  Biblioteka   ka rëndësi për ngritjen e nivelit të kultures së shoqërisë, në kuptimin arsimor, social, politik e ekonomik.

1 2 3