ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

MËSIMI I BAZUAR NË PROJKETE – PUNË E KËNAQËSI

MËSIMI I BAZUAR NË PROJKETE – PUNË E KËNAQËSI

Mësimi i Bazuar në Projekte nisi sot në shkollën tonë dhe do të vazhdojë deri të premten, më 17 nëntor. Nxënësit e klasave të gjashta deri në të dymbëdhjetën janë të ndarë në 12 projekte me tema të ndryshme. Ndërkaq nxënësit e klasave I – V do të fillojnë të mërkurën. Qëllimi i organizimit të gjithë kësaj është që fëmijët, përveç kënaqësisë, të zhvillojnë e të arrijnë kompetencat e shkallës e të fushës, në formë të aktiviteteve të ndryshme. Nga ajo çfarë është planifikuar nga mësimdhënësit, e premtja, si ditë e prezantimit, do të jetë vërtet interesante! Edhe turneu sportiv, në futboll e në basketboll, që tradicionalisht zhvillohet gjatë Javës së Projekteve, është ngjarje që nxënësit e presin me padurim.   Temat për ciklin VI-IX
 1. Katapulta
 2. 15 fëmijë, 15 histori
 3. Fjalori matematik
 4. Sign language
 5. Shqiptarët nëpërmjet artit
 6. Koncert
  Temat për ciklin X-XII
 1. Mbijetesa pas një apokalipsi
 2. Të jetosh gjatë dhe shëndetshëm
 3. Gazetaria hulumtuese
 4. Pema e Paqes
 5. We are all pieces of the same puzzle 2
 6. Tutorët