ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Fakultetin e Shkencave Mjekësore, Rezonanca

Vizitë në Fakultetin e Shkencave Mjekësore, Rezonanca

Në kuadër të projekteve modulare nxënësit e klasave të treta janë duke punuar në temën “ Ta njohim trupin tonë” .  Që të informohen edhe më shumë rreth kësaj teme, fëmijët sot vizituan Fakultetin e Shkencave Mjekë sore “ Rezonanca”.

Fëmijët patën rastin  t’i shohin dhe të informohen më detajisht për pjesët e trupit nga profesorët që ligjërojnë këto lëndë. Kënaqësi e veçantë ishte kur fëmijët bashkë me studentët e farmacisë përgatitën një kremë .

Pas vizitës nëpër laboratoret e kimisë, farmacisë , dhe stomatologjisë fëmijët vizituan dhe byfenë e spitalit ku u freskuan me lëngje dhe u ëmbëlsuan me nga një ëmbëlsirë.

Falenderojmë prinden e klasës III-3, znj. Ardita Mekaj , për realizimin e vizitës.

r1 r2 r3 r4 r5 r6 r7 r8 r9 r10 r11 r12 r13 r14 r15 r16 r17 r18