ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër,

Më poshtë gjeni orarin e nxënësve për datat 27 dhe 28 dhjetor 2018.

Orari

              Me respekt, Shkolla “Mileniumi i Tretë”