ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Aktivitet humanitar

Aktivitet humanitar

A ka më mirë se të përmbyllet viti shkollor me një aksion humanitar!
Nxënësit e klasës VI/2 ndërmorën një aksion humanitar duke shpërndarë ushqime dhe veshmbathje familjeve në nevojë, në Prishtinë. Ky aksion u organizua me vetëiniciativen e nxënësve të klasës, mbështetur nga mësimdhënësja e edukatës qytetare, Lumnie Behrami- Aliu.
h1 h2 h3 h4 h5 h6