ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

ORARI I MËSIMIT PËR 3 DHE 4 SHTATOR 2018

ORARI I MËSIMIT PËR 3 DHE 4 SHTATOR 2018

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e gjeni orarin e mësimit për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2018-2019. orari_201819   Vërejtje:
  • Më 3.09.2018 nxënësit vijnë në shkollë me prindërit, ndërsa kthehen në shtëpi me transportin e shkollës.
  • Më 4.09.2018 nxënësit vijnë në shkollë dhe kthehen në shtëpi me transportin e shkollës.
  • Më 5.09.2018 mësimi vazhdon sipas orarit të zakonshëm.