ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Bashkëpunimi në M3 CODERS

Bashkëpunimi në M3 CODERS

Zgjidhja e problemeve logjike në bashkëpunim me shokët dhe shoqet e klasës po mundëson që nxënësit në klubin M3 CODERS të zhvillohen më shpejt si kodues të rinj. IMG_4412 IMG_4413