ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

VIZITË NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR TË PRISHTINËS “ ADEM JASHARI”

VIZITË NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR TË PRISHTINËS “ ADEM JASHARI”

Patëm kënaqësinë që me më të dashurit, nxënësit tanë, të vizitojmë Aeroportin e Prishtinës. Me shumë emocion e filluam dhe mbaruam vizitën ku mësuam shumëçka lidhur me punën që bëhet aty. Interesimi i fëmijëvë ishte për t`u admiruar duke kërkuar që të qëndrojmë më gjatë dhe të kthehemi sërish në të ardhmen. Ne së bashku kaluam një ditë madhështore duke parë nga afër aeroplanët dhe shumë gjëra të reja atraktive. Falënderojmë z.Bujar Gashi për pritjen që na bëri dhe znj. Zana Cecelia – Maliqi si prinde e nxënësit nga klasa II-2