ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

FTESË – Ekspozita e projekteve

FTESË – Ekspozita e projekteve

Të nderuar prindër, Kemi kënaqësinë të ju ftojmë ta vizitoni Ekspozitën me produktet e dala nga java e Mësimit te Bazuar në Projekte. Ekspozita do te jete e hapur më 31 tetor 2014 nga ora 10:00 deri ne 11:30 dhe do te mbahet te Këndi i Kabineteve. Ju mirëpresim! Agjenda për ditën e premte, më 31 tetor 2014
Ora Klasat Aktiviteti
9:00-9:30 1-4 Mëngjesi
9:30 1-4 Nisja për në teatër
10:00 – 11:00 1-4 Shfaqja në teatër
11:30 1-4 Kthimi në shkollë
11:30 – 12:00 1-4 Vizitë Ekspozitës së Projekteve
12:00 – 12:30 1-4 Dreka
12:30 – 13:00 1-4 Aktivitete për Halloween
13:00 1-4 Nisja për në shtëpi
8:00 – 8:30 5 Mëngjesi
8:30 – 10:30 5 Kosovision
10:30 – 11:30 5 Vizitë Ekspozitës së Projekteve
11:30 – 12:00 5 Dreka
12:00 – 13:00 5 Aktivitete për Halloween
13:00 5 Nisja për në shtëpi
8:00 – 9:00 6-12 Prezantimet në klasa
9:00 – 9:30 6-12 Përgatitja e ekspozitës së projekteve
9:30 – 10:00 6-12 Mëngjesi
10:00 – 11:30 6-12 Ekspozita e projekteve
11:30 – 13:15 6-12 Lojërat finale të turneut sportiv
11:30 10-12 Nisja e vajzave për në Shesh për pjesëmarrje në Marshin kundër kancerit të gjirit
13:15 – 13:30 6-12 Shpërndarja e kupave
13:30 – 14:00 6-12 Dreka
14:00 6-12 Nisja për në shtëpi