ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Nxënësit e klasës XI-2 gjatë orës së historisë realizuan një vizitë në Muzeun Etnologjik të Prishtinës.

Nxënësit e klasës XI-2 gjatë orës së historisë realizuan një vizitë në Muzeun Etnologjik të Prishtinës.

Aty nxënësit patën mundësi të njihen më afër me mënyrën e jetesës së popullit tonë, me vlerat e kulturës materiale dhe shpirtërore të tij. IMG_6780 IMG_6784 IMG_6789 IMG_6794 IMG_6801 IMG_6804