ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Matja e mbajtjes së ajrit me kronometër

Matja e mbajtjes së ajrit me kronometër

Nxënësit e klasave të katërta, në kuadër të mësimit nga lënda Njeriu dhe natyra, sprovuan vetën tek zhvillimi i mësimit – Pa ajër nuk ka jetë.
Ata e realizuan këtë aktivitet duke provuar se sa sekonda mund të qëndrojnë pa marrë frymë.
IMG_7473 IMG_7474 IMG_7527 IMG_7528 IMG_7530 IMG_7533 IMG_7534 IMG_7535 IMG_7564 IMG_7565 IMG_7566 IMG_7567