ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Muzeun Arkeologjik në qytetin e Durrësit

Vizitë në Muzeun Arkeologjik në qytetin e Durrësit

Në kuadër të aktiviteteve gjatë Mësimit të Bazuar në Projekte, nxënësit e klasave të 6-ta dhe të 7-ta, vizituan Muzeun Arkeologjik në qytetin e Durrësit ku u njohën me lashtësinë e këtij qyteti mijëra vjeçar. 8 7 6 5 4 3 2 1