ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ditët e para të fëmijëve në grupin parafillor!

Ditët e para të fëmijëve në grupin parafillor!

Gjersa po njiheshin me njëri-tjetrin me fëmijët e grupit parafillor realizuam lojëra dhe aktivitete te ndryshme edukative që kanë për qëllim socializimin dhe të mësuarit përmes lojës.