ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

DETYRA TË SHTËPISË QË ÇDO NXËNËS DO TË DONTE T’i BËNTE PËR PUSHIME TË VERËS

DETYRA TË SHTËPISË QË ÇDO NXËNËS DO TË DONTE T’i BËNTE PËR PUSHIME TË VERËS

Këto detyra të shtëpisë çdo nxënës do të donte t’i bënte  gjatë pushimeve të verës.  Krejtësisht në një formë origjinale e kreative, mësimdhënësja e Gjuhës shqipe dhe e letërsisë, Violeta Elezi, në këtë fundvit u ka dhënë nxënësve të saj në formë të shtypur disa detyra. Sigurisht se reagimet e nxënësve ishin ashtu sikur ajo i ka pritur: befasi e të qeshura pa fund. Qëllimi i saj  ishte që në formë të lojës të nxisë nxënësit të lexojnë gjatë pushimeve, mirëpo duke iu kujtuar e përshkruar edhe disa “detyra” të këndshme në mënyrë që të mos i privojë ata prej kënaqësive të tjera që të ofron pushimi i verës.