ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Një orë mësimore në laboratorin e biologjisë

Një orë mësimore në laboratorin e biologjisë

Nxënësit e klasave të katërta,  në lëndën njeriu dhe natyra,  gjatë kësaj periudhe kanë mësuar për mikroskopin dhe qelizat.  Që të informohen më shumë, arsimtarja e biologjisë  Arta Shala , përgatiti një orë shumë atraktive për nxënësit . Fëmijët patën rastin  ti praktikojnë në laborator të gjitha ato që i mësuan në klasë.  Falenderojmë arsimtaren Arta për mikpritjen e ngrohtë.

01-1 02-3 03-4 04-5 05-6 06-7 07-2 08-9 09-8 10-10