ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Aktivitete në natyrë

Aktivitete në natyrë

Aktivitetet më të pëlqyera nga fëmijët parafillor janë ato gjatë qëndrimit në natyrë. Lojërat nga më të ndryshmet ju ndihmojnë që të shohim botën nga një këndvështrim tjetër dhe gjithashtu nxisin imagjinatën dhe kreativitetin.