ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

Vizitë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

Fëmijët e grupit parafillor në bashkëpunim me prindin e klasës Lena Halimi, realizuan një vizitë në Aeroport. Përgjatë vizitës fëmijët kishin mundësi nga afër të shohin punën e cila realizohet aty si dhe të marrin informacione të reja për transportin ajror.