ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Galerinë Kombëtare të Kosovës

Vizitë në Galerinë Kombëtare të Kosovës

Klasat XII / 3 dhe XI / 2, në kuadër të planprogramit mësimor në lëndët histori sociologji vizituan ekspozitën me temë “Realizmi socialist shqiptar”, në Galerinë Kombëtare të Kosovës. IMG_3325 IMG_3327 IMG_3329 IMG_3341 IMG_3342 IMG_3362 IMG_3363 IMG_3365