ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ne, klasët e pesta, vizituam një prej institucioneve më të rëndësishme të vendit – Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”.

Ne, klasët e pesta, vizituam një prej institucioneve më të rëndësishme të vendit – Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”.

Mësueset dhe prindërit vazhdimisht na flasin për rëndësinë e librit në jetën e secilit. Krahas burimeve tjera të informacionit, libri konsiderohet ndër më të rëndësishmit. Sot kujtuam dhe figurat më të njohura të historisë së pendës shqipe, duke i parë fotografitë e tyre në muret e këtij institucioni. Arkitektura e objektit, fotografitë e varura, sallat e leximit dhe amfiteatri lanë gjurmë në kujtesën tonë dhe na motivuan që të vazhdojmë të kultivojmë dashurinë për librin.