ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2015/16

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2015/16

Të nderuar prindër, Urojmë të keni kaluar pushime të këndshme me dëshirën që të ju përcjellë mbarësia, sukseset dhe shëndeti. Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për ditën e parë dhe te dytë të vitit të ri shkollor, pra per të martën dhe të mërkuren. Orari_02 Vërejtje: Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë.