ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër,
Ju njoftojmë se Gara Ndërkombëtare e Matematikës “Kangaroo” do të mbahet nesër, më 18.03.2017.
Nxënësit pjesëmarrës në garë duhet të paraqiten në shkollë në ora 10.45. Testimi fillon në ora 11.30 dhe përfundon në 13.00.
Ju lusim që fëmijët të vijnë me kohë në shkollë, sepse prej 10.45 – 11.30 do të jepen sqarimet dhe do të shpjegohen rregullat e testimit.
Përgjegjësinë për transportin e fëmijëve deri në shkollë dhe prej shkollës në shtëpi e bart familja.
Nxënësve pjesëmarrës iu urojmë sukses!
Me respekt,
Shkolla “Mileniumi i Tretë”