ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Video-punëtoritë në shkollën tonë

Video-punëtoritë në shkollën tonë

Në vazhdimësi të aktiviteteve të zhvilluara nga Projekti PASCH, sot në shkollën tonë filluan edhe dy punëtori me temat: ” Kosova si shtet multietnik” dhe ” Prishtina qyteti im”.
Pjesëmarrës do të jenë 11 nxënës me nivel me të lartë të gjuhës gjermane, të cilët për dy javë rresht do të punojnë për krijimin e dy videove me temat përkatëse.
IMG_0012 IMG_0013 IMG_0014